M: 041 802 432, M: 069 912 206 | info@gricnik.com
Informacije
Italy
Germany
England
Croatia
Slovenia
Kmetija Gričnik
Lesartvo Gričnik
Občutite darove Rogle na poseben način
» » » » » » » » » » »

Turizem kmetije Gričnik z okolico

Zadihajte svež zrak na Zreškem Pohorju, tik pod Roglo, ob prečudovitem razgledu na dolino! Spoznajte odlično jutro po odlični noči v lepo urejenih sobah, ko bo sonce potrkalo na vaše okno, kjer vas bo pričakal slasten zajtrk in vas bodo pozdravili prijazni ljudje.

Hrup civilizacije vas ne bo dosegel, doživeli boste toplino in udobje. Vse to in še več na Turistični kmetiji Gričnik!
Okolica turistične kmetije Gričnik
Čudovit razgled turitsične kmetije Gričnik
Turistična kmetija Gričnik
Domače jagode kmetije Gričnik
Odpravite se na celodnevno čofotanje v Terme Zreče. Kmetija je od Rogle oddaljena šest kilometrov, prav toliko pa so od kmetije oddaljene tudi Terme Zreče. Idealna lega kmetije vabi k obisku tako enodnevnega obiskovalca, kot tudi tiste, ki želite več dni odkrivati Pohorje ali obiskati Roglo.

Na kmetiji vas bomo razvajali z odlično gastronomsko ponudbo, ki poleg vsakdanjih jedi vključuje tudi tradicionalne pohorske jedi. Tako boste lahko svoje brbončice razvajali z okusi, ki jih ponujata na primer pohorski lonec ali pohorska omleta. Prav tako ne smete pozabiti, da se pri pripravi obrokov ravnamo tudi po letnih časih, kar pomeni, da je ponudba jedi zares pisana in pestra, ter vsekakor zelo primerna tudi za vegetarijance. Po predhodnem dogovoru vam bomo pripravili praznovanje pomembnih dogodkov, veseli pa bomo tudi najave turističnih skupin.

Znani smo tudi kot pridelovalci odličnih jagod, slednje nadvse domiselno vpenjamo v svoje dnevne menije in če želite, jih lahko tudi kupite.

Kmetija je odlično izhodišče za spoznavanje ne samo Pohorja in bližnjih Zreč, ampak tudi krajev kot so Slovenske Konjice, Žiče z Žičko kartuzijo, Vitanje … in še kakšnega boste odkrili na svojem popotovanju po tem zares prekrasnem koncu Slovenije.

Aktualno pri nasAna Gričnik
Planina na Pohorju 36
3214 Zreče

Mobi069 912 206
Mobi041 802 432
Mailinfo@gricnik.com

TRR: SI56 1964 0500 5699 431

AKTUALNO | O KMETIJI | TURIZEM | LESARSTVO | SADJARSTVO